NGHIÊN CỨU KHẢ NĂNG SỬ DỤNG XYLOOLIGOSACCHARIDES (XOS) CỦA BACILLUS

Hoàng Phương Hà, Phạm Thị Thu Phương, Trần Thị Nhung, Nguyễn Thị Vân Anh, Nguyễn Hòa Anh, Nguyễn Thị Mai Phương
Author affiliations

Authors

  • Hoàng Phương Hà
  • Phạm Thị Thu Phương
  • Trần Thị Nhung
  • Nguyễn Thị Vân Anh
  • Nguyễn Hòa Anh
  • Nguyễn Thị Mai Phương

DOI:

https://doi.org/10.15625/0866-708X/51/1/9560

Keywords:

xylooligosaccharide (XOS), B. subtilis HU58, probiotic, axit butyric

Abstract

{

Downloads

Download data is not yet available.

Published

09-04-2017

How to Cite

[1]H. Phương Hà, P. Thị Thu Phương, T. Thị Nhung, N. Thị Vân Anh, N. Hòa Anh, and N. Thị Mai Phương, “NGHIÊN CỨU KHẢ NĂNG SỬ DỤNG XYLOOLIGOSACCHARIDES (XOS) CỦA BACILLUS”, Vietnam J. Sci. Technol., vol. 51, no. 1, p. 43, Apr. 2017.

Issue

Section

Articles

Similar Articles

1 2 3 4 > >> 

You may also start an advanced similarity search for this article.